De 7 medaillewinnaars van 'Meersquash.
De 7 medaillewinnaars van 'Meersquash. Aangeleverd

‘MeerSquash goed voor 7 medailles bij NK Jeugd

16 januari 2023 om 09:23 Overig Tips van de redactie

HOOFDDORP De spelers van ‘MeerSquash hebben afgelopen weekend uitstekend gepresteerd bij het NK Squash voor junioren. In Den Haag gingen maar liefst zeven jeugdspelers van de Hoofddorpse squashclub met een medaille naar huis: vier keer goud, één keer zilver en twee keer brons.

Renske Huntelaar was op de banen van Houtrust de sterkste bij de meisjes onder de 19 jaar. In de finale versloeg de pas 14-jarige squashster de als eerste geplaatste Naomi Nohar met 11-4, 11-5, 12-10, nadat ze een ronde eerder al clubgenote Elfi Markus had uitgeschakeld.

Ook Elcke Mols voegde opnieuw een nationale squashtitel aan haar snel groeiende erelijst toe. In de Meisjes U15 categorie was ze een klasse apart. Tijdens vier wedstrijden verloor ze slechts 33 punten in 12 games.

Bij de jongens gingen eveneens twee ‘MeerSquashers met de beker naar huis. Evan Morris bleek de beste in de categorie voor spelers onder de 15 jaar, terwijl Levi Visser een leeftijdsklasse lager (Jongens U13) zegevierde.

Jack Barlow (zilver Jongens U11), Tony Barlow (brons Jongens U13) en Hjalmer Mols (brons Jongens U19) stonden eveneens op het podium tijdens de prijsuitreiking.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie