Afbeelding
Eigen foto

Winst voor ‘MeerSquash in hereneredivisie

23 maart 2023 om 09:11 Overig

HOOFDDORP ‘MeerSquash heeft woensdag de negende overwinning geboekt in de Nederlandse squasheredivisie voor mannen. In Amsterdam waren de Hoofddorpers met 9-3 te sterk voor Squash City.

Bart Ravelli zette ‘MeerSquash in het openingsduel van de avond op voorsprong. De 35-jarige Hoofddorper had alleen in de derde game iets te duchten van Tom Lucas: 11-5, 11-2, 11-9.

Kopman Paul Coll sloeg vervolgens de winst binnen voor ‘MeerSquash. De Nieuw-Zeelander, die afgelopen weekend een groot PSA-toernooi in London won, was in een wedstrijd vol entertainment te sterk voor de linkshandige Engelsman Nathan Lake (PSA-37). Het werd 11-9, 11-8, 11-5 voor de nummer vier van de wereld.

In de slotpartij slaagde Dylan Bennett er niet in om het maximale aantal punten voor ‘MeerSquash binnen te halen. Tegen de hoger aangeslagen Ier Sean Conroy (PSA-174) kon de Nederlander in iedere game goed meekomen, maar gamewinst leverde het niet op: 10-12, 7-11, 9-11.

Met nog twee speelronden te gaan, staat ‘MeerSquash nog steeds vierde in de hoogste divisie van de nationale squashcompetitie. Na zestien wedstrijden heeft de Hoofddorpse squashclub 107 punten bij elkaar geslagen. Daarmee moet het Grant Thornton Victoria Rotterdam (169), Coulisse/Twente (163) en CS Drachten/Froconsur (117) voor zich dulden.

Op woensdag 29 maart staat het duel ‘MeerSquash vs. Grant Thornton Victoria Rotterdam op het programma. Drie weken later (19 april) spelen de Hoofddorpers ook nog tegen RIXAX Squash Almere.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie