Een mooie cheque van 3.500 euro voor Jeugdland Hoofddorp.
Een mooie cheque van 3.500 euro voor Jeugdland Hoofddorp. Jan Aukes / BDU

Nieuwe vloer clubgebouw Jeugdland Hoofddorp dankzij Lions Club Haarlemmermeer-Ringvaart

23 maart 2023 om 14:54 Overig

HOOFDDORP De Lions Club Haarlemmermeer-Ringvaart heeft in december een actie gehouden waarbij wijn- en bierpakketten besteld konden worden. Waarbij ook een aantal bijzonder mooie Amaryllisbollen werden aangeboden. De opbrengst, een cheque van 3.500 euro, is woensdagmiddag overhandigd aan Jeugdland Hoofddorp. 

Met het geld heeft Jeugdland Hoofddorp de vloer van het clubhuis vernieuwd. De nieuwe vloer kan goed tegen water en is makkelijk te reinigen. 

“Wij willen de Lions Club Haarlemmermeer-Ringvaart en alle mensen die aan deze actie hebben meegedaan heel hartelijk bedanken en nodigen u van harte uit om samen met uw (klein)kinderen bij Jeugdland Hoofddorp langs te komen om ze lekker op ons terrein te laten spelen”, zegt Marjon Hansen, communicatie Jeugdland Hoofddorp.

Doeners en denkers, dat is het mooie van Lionsclub Haarlemmermeer-Ringvaart. “Onder onze leden hebben we doeners en denkers, mensen uit de overheid, het onderwijs, bedrijfsleven en noem maar op”, aldus Bauke de Jong, president van de lions. “Een gemêleerd gezelschap dat gemeen heeft graag iets voor de samenleving te willen betekenen.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie