Kiki Hagen.
Kiki Hagen. D66

Kiki Hagen maakt ‘Haarlemmermeerse Conciërge van het Jaar’ bekend

5 juni 2023 om 10:42 Overig

Kiki Hagen maakt ‘Haarlemmermeerse Conciërge van het Jaar’ bekend

HAARLEMMERMEER Op vrijdag 9 juni om 11.30 wordt bij basisschool de Brandaris in Hoofddorp (Floriande, In de breedte) de ‘Haarlemmermeerse Conciërge van het Jaar’ bekend gemaakt.  Kiki Hagen, lid van de Tweede Kamer voor D66 zal de uitreiking doen. 

D66 Haarlemmermeer organiseert voor het zesde schooljaar op rij de verkiezing ‘Haarlemmermeerse Conciërge van het Jaar.’ De conciërge met de meeste stemmen mag zich een jaar lang de ‘beste conciërge van Haarlemmermeer’ noemen. Tot 12 mei konden kandidaten worden genomineerd. Vanaf 15 mei tot 1 juni kon op de kandidaten worden gestemd. 

Er zijn 1524 stemmen uitgebracht verdeelt over de volgende kandidaten: Imre Gort conciërge op Basisschool Tabitha in HoofddorpMartin de Rijk conciërge op Basisschool de Zwaan in ZwanenburgWouter Koops conciërge van Basisschool de Brandaris in Hoofddorp

Conciërges zijn van groot belang omdat ze achter de schermen vaak het eerste aanspreekpunt zijn als leerlingen of docenten hulp nodig hebben. Met deze verkiezing probeert D66 conciërges extra aandacht te geven en aandacht te vragen voor hun belangrijke rol in onze scholen.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie