Afbeelding
Vallee de la Sainte Baume luxe villa

Onbezorgd van een vakantie in Frankrijk genieten? Boek een luxe vakantievilla

11 november 2020 om 09:38 Partnercontent

Dat het boeken van vakantiehuizen in binnen- en buitenland enorm aan populariteit heeft gewonnen, is deze zomer eens te meer gebleken. Dat is niet verwonderlijk, want een vakantiehuis is voorzien van eigen sanitaire voorzieningen en een eigen tuin. De onzekerheid voor mensen die op dit moment een vakantie willen boeken, is helaas nog niet afgenomen. Het valt ook te begrijpen dat sommige vakantiegangers afzien van een reis die dit najaar gepland stond of die willen omboeken naar een ander tijdstip. Voor mensen die twijfelen, hebben we positief nieuws! Bij de keten FranceComfort kun je een vakantie op een luxe vakantiepark boeken met coronagarantie. In het geval dat de streek waar je naartoe gaat code oranje of rood krijgt, krijg je het geld terug. Je hoeft dus absoluut niet te stoppen met mijmeren over een vakantie in Frankrijk. Daarom inspireren wij je alvast met een luxe vakantiehuis in de Dordogne als bestemming, voorzien van comfortabele faciliteiten waarmee genieten is gegarandeerd.

Vakantievilla met privézwembad 

Zijn jij en je reisgenoten gek op zwemmen? Ook dan ben je bij FranceComfort aan het juiste adres. Verschillende van de vakantievilla’s zijn momenteel in het hoogseizoen te boeken met tijdelijke vroegboekkorting. Spreekt dit je aan? Wacht dan niet te lang, want vakantiehuizen met een privézwembad zijn bijzonder populair. Wil jij elke vakantiedag ook heerlijk afkoelen en baantjes trekken? Op de parken Jardin du Golf, Vallée de La St. Baume, Residence Chateau de Salles, L’Aveneau - Vieille Vigne en Domaine Les Forges, zijn er villa’s met een eigen zwembad beschikbaar.  

Vernieuwde villa’s 

Zoals je hierboven hebt gelezen, heb je een zeer gevarieerde keuze als je op zoek gaat naar een vakantiepark in Frankrijk. De parken van FranceComfort bevinden zich in Midden- en Zuid-Frankrijk. De Dordogne is een van de veelzijdige en aantrekkelijke streken waar je vakantieparken van de hoogwaardige keten vindt. De streek kenmerkt zich door het indrukwekkende berglandschap, schilderachtige dorpjes en kastelen langs de rivier de Dordogne. In het schitterende gebied laat het weer zich bijna het hele jaar van haar beste kant zien. Village des Cigales is een van de luxe vakantieparken in de Dordogne. Een groot aantal van de vakantievilla’s zijn onlangs volledig gerenoveerd. Ze zijn uitgerust met een nieuwe badkamer, keuken, airconditioning en eigentijds meubilair. Ook zijn op het park zelf de facilitaire voorzieningen vernieuwd. De bar, het restaurant en het terras hebben een fraaie facelift gekregen. Village des Cigales is dus weer helemaal up to date en klaar om families en gezinnen te verwelkomen, niet in de laatste plaats door de villa’s met een jacuzzi, zwembaden met waterglijbanen, VR-animatie en het levensechte schaakbord.

Onbezorgd genieten 

Voor ieder park van FranceComfort geldt dat het is gelegen op een prachtige locatie met weids uitzicht. Als je comfortabel en onbezorgd wilt genieten van al het goede dat Frankrijk te bieden heeft, zit je daar dus goed. Er is voor ieder wat wils; voor welk vakantiepark je ook kiest. 

Bourgondiërs kunnen eindeloos genieten van de smaakvolle regionale Franse keuken, wijnen en Franse kazen proeven. Voor kinderen worden er in het hoogseizoen tal van activiteiten georganiseerd. Ook als je van cultuur snuiven houdt, is er genoeg te ontdekken. Door heel Frankrijk vind je bijvoorbeeld indrukwekkende historische bouwwerken en vele pittoreske stadjes en dorpjes. Ben je een fanatieke golfer? Bij verschillende parken bevindt zich op steenworp afstand een golfresort. Om maar te zwijgen over de meertjes, fietsroutes, verhuurders van kano’s, kajaks en bootjes. Natuurlijk ontbreken ook dierenparken en waterparken niet.  

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie