Afbeelding
MyMepal waterfles

Welke drinkbeker geef je je kind mee naar school?

2 maart 2021 om 11:12 Partnercontent

Het lijkt misschien iets triviaals, maar kan voor je kind heel belangrijk zijn. Welke beker krijgen ze mee naar school? Is het een drinkbeker met hun favoriete tekenfilmfiguur? Is de beker wel stoer genoeg? Past het wel bij zijn of haar leeftijd? Allemaal dingen waarmee je rekening moet houden. Want je wil natuurlijk niet dat je kind uit de toon valt, omdat hij of zij de verkeerde drinkbeker uit de tas tovert tijdens de pauze. In deze blog vertellen we je over een aantal leuke en praktische opties voor bekers.  

Personaliseren

Om gelijk maar te beginnen met een optie die je wellicht nog niet kent: het personaliseren van je beker. Je kunt namelijk gemakkelijk je eigen drinkbeker ontwerpen bij bijvoorbeeld MyMepal. Dan kun je dus een mooie foto of tekst op de beker van je schoolgaande kind laten drukken. Niet alleen heeft hij of zij dan een mooie beker, het is ook een unieke beker! Je weet zeker dat niemand anders in de klas dezelfde zal hebben. Ga bijvoorbeeld voor de naam in mooie letters of ontwerp een beker met mooie vakantiefoto’s.

Draaidop of pop-up

Als je kleine kinderen hebt wil je het ze zo makkelijk mogelijk maken om hun beker te openen. Een strak dichtgedraaide beker om te voorkomen dat het drinken in de tas lekt is dan misschien niet de beste optie. Gelukkig heb je ook pop-up bekers, waarmee je kind met een druk op een knop een drinktuitje tevoorschijn haalt en het tuitje ook gemakkelijk weer indrukken om de beker af te sluiten. Ook bij draaidoppen zit er tegenwoordig vaak een kliksysteem in waardoor je voorkomt dat de beker gaat lekken, maar het nog wel mogelijk maakt voor je kleine om ‘m open te draaien.

Overal voor te gebruiken

Drinkbekers kun je natuurlijk voor allerlei drankjes gebruiken, of je je kind nou melk, sinaasappelsap of frisdrank mee wil geven naar school. Het is dan wel zo prettig als de smaak van het drinken bewaard blijft en je niet een plastic smaakje proeft. Gelukkig is daar bij de bekers van tegenwoordig vaak rekening mee gehouden. Je drinken blijft goed en lekker in de beker en wordt niet te snel warm.

Je eigen bekers laten drukken

Ben je nou helemaal enthousiast geworden van de personalisatie-optie voor je beker? Kijk dan eens bij MyMepal! Daar kun je snel een gemakkelijk je eigen bekers ontwerpen met mooie teksten, foto’s of tekeningen. Erg leuk als cadeau voor je kind, bijvoorbeeld als hij of zij voor het eerst naar een nieuwe school gaat. Bij MyMepal vind je niet alleen bekers voor kinderen, maar ook voor volwassen. Dus ook als volwassene kun je je daar helemaal uitleven op een ontwerp voor je eigen beker. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie