SCW vergeet weer uitduel te winnen

22 september 2011 om 00:00 Sport

RIJSENHOUT - “Ik ben er dood- en doodziek van, echt”, bezwoer Lex van der Horst. “In een werkelijk waanzinnig knotsgekke wedstrijd vergaten we net als bij EDO te winnen en mogen we misschien nog blij zijn met 3-3. We kwamen heel snel op 0-1 door Jeroen Alderden die een prima voorzet van Rik Groen met een curve over de keeper kreeg. Vlak daarna zetten wij Bart Laska met een steekbal vrij voor de keeper. De keeper maakte een overtreding, dus kregen wij een strafschop en de keeper rood. Jim Biesheuvel scoorde 0-2 en daarna hielden wij op te voetballen. Nog voor rust kwam Haarlem Kennemerland op 1-2 en vlak na rust, toen wij de wedstrijd eigenlijk onder controle hadden, pakte Richard de Waal een domme tweede gele kaart. Met 10 tegen 10 gaf Jim Biesheuvel de assist op Jeroen Alderden voor de 1-3. Dan denk je ‘die zit in de pocket’ maar uit het niets werd het 2-3. Jim Biesheuvel kopte de 3-3 vlak voor tijd in eigen doel en in de tien minuten toegevoegde tijd hadden we de wedstrijd nog kunnen verliezen ook.”