Meer strijd levert Kagia (zat.) nog niets op

29 september 2011 om 00:00 Sport

LISSERBROEK - Ramon Hageraats maakte meteen de balans op. "In ieder geval resulteert onder de streep een nul. Maar die kwam op een heel andere wijze tot stand dan vorige week, daar zit de winst.

Ik kan mijn team niets anders verwijten dan dat ze zichzelf niet hebben beloond met een punt. De basis was dezelfde als vorige week, alleen op doel verving Sander Goudriaan Sander van der Niet. Verder ontbraken er nog steeds een aantal spelers. In kwaliteit zijn we misschien wat minder, maar door de mouwen op te stropen kunnen we dat compenseren. RKAVIC was voor rust het meest gevaarlijk. Zij kwamen op 0-1 na een megafout van ons in de opbouw.

Ik heb gezegd dat we na rust op dezelfde voet en met dezelfde inzet moesten blijven spelen. Binnen een minuut was het 0-2. Daarna stroopte de ploeg inderdaad de mouwen op. We hebben er alles aan gedaan om op gelijke hoogte te komen. Dankzij goede doelpunten van Maarten van der Knaap en Rutger Goudriaan kwamen we inderdaad terug tot 2-2.

Met nog dertien minuten te spelen rees de vraag 'drukken we door of houden we het punt vast'? Kennelijk moet bij ons de gifbeker eerst helemaal leeg want in blessuretijd scoorde RKAVIC na balverlies van Kagia de 2-3. Een tegendoelpunt in de eerste minuut na rust en een tegengoal in de laatste minuut. Toch zie ik genoeg aanknopingspunten voor de volgende wedstrijd.''