Blessuregolf teistert UNO (zat.)

29 september 2011 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Edwin van Maas maakte vooral de balans op van de beschikbare spelers. "In een week tijd ben ik acht spelers kwijtgeraakt. Lorenzo Hessels, Koen Freriks en Danny Kotey waren voor de wedstrijd al geblesseerd, Thomas Groeneveld kwam daar bij. Tijdens de wedstrijd viel eerst Danny Hoenson geblesseerd uit en na rust kwamen daar Cyrille Kwint, Benjamin Riedewald en Remco Looij nog eens bij.

Na het uitvallen van Remco moesten we zelfs met tien man verder. Maar als je een groep hebt van zeventien spelers die in UNO 1 kunnen spelen en er zijn er acht geblesseerd dan houd je er negen over. En dat is niet genoeg.

We speelden helemaal niet slecht maar grote kansen waren aan Benjamin Riedewald, Benjamin Scheepstra en Mo Aissati niet besteed. Vlak voor rust kwam Sporting Martinus op 0-1. Na rust wilde ik met dezelfde speelwijze de schade zien te herstellen maar na het uitvallen van Benjamin en Cyrille werd het 0-2. En na het uitvallen van Remco Looij ook nog eens 0-3. Ik hoop volgende week weer over genoeg spelers te kunnen beschikken. Op deze manier kunnen we niet echt bouwen aan een goed draaiend elftal.''

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie