Gehavend UNO strijdend ten onder bij ABN AMRO

6 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Na de vorige wedstrijd die UNO met tien man beëindigde wegens een stortvloed aan blessures was het de vraag of Edwin van Maas een representatief elftal op de been had kunnen brengen tegen ABN AMRO. De 4-1 uitslag deed het ergste vermoeden. “Yassin Nafee en Roliën Pinedo waren er weer bij maar Koen Freriks, Cyrille Kwint, Danny Kotey, Thomas Groeneveld, Remco Looij en Lorenzo Hessels zijn voorlopig uitgeschakeld. Nick Gerber viel uit met een enkelblessure. Toch liepen we tegen ABN AMRO goed te voetballen. We creëerden kansen maar we missen nog altijd die afmaker. Vijf minuten voor rust scoorde ABN AMRO 1-0 en een minuut voor rust werd het ook 2-0. In de 47e minuut scoorde Benjamin Riedewald na een prima aanval 2-1. We creëerden opnieuw genoeg kansen maar nadat we vanaf de 70e minuut een op een gingen spelen, profiteerde ABN AMRO. Vlak voor tijd werd het voor de statistiek ook nog 4-1.”