Zwanenburg zoekende

20 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

ZWANENBURG - Edwin Eefting had zijn ploeg helemaal niet verkeerd zien voetballen. Het creëren van kansen blijft dit seizoen echter achter bij de prestaties van vorig seizoen. “Tijdens de partijvormen op de trainingen is het niveau hoog, in de wedstrijden blijven veel spelers ver van hun niveau van vorig seizoen verwijderd. Natuurlijk spelen we in een hogere klasse maar we zijn nog niet een keer weggespeeld. Alleen tegen NFC/Brommer waren wij echt de mindere. Vandaag tegen AGB kwamen we voetballend goed voor de dag, verdedigend was het niet sterk. De 1-0 na zeven minuten vond ik onnodig. De 2-0 uit een corner die bij de tweede paal in de korte hoek kon worden gekopt vond ik ook niet kunnen. Wij creëerden een aantal mogelijkheden en een kans voor Jordy Vierbergen werd recht op de keeper geschoten. Vorig seizoen vlogen zulke kansen er in. Eugène van de Bor scoorde de 2-1 maar zes minuten later vloog een vrije trap van een kleine dertig meter alweer in de korte hoek. We scoren slechts negen goals in zeven wedstrijden, daar zit volgens mij het grootste verschil met vorig seizoen.”