Eerste helft SCW ruim voldoende

20 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

RIJSENHOUT - Lex van der Horst had een uitstekende eerste helft (3-1) gezien van zijn SCW en een matige tweede. Vlug en Vaardig ging opportunistisch spelen, SCW verzuimde de wedstrijd te beslissen en vlak voor tijd viel nog de 3-2. "Het werd vrij snel 0-1, een bizar doelpunt. Richard de Waal kreeg de bal bovenop zijn hoofd, was hem kwijt en een voorzet volgde. Een tegenstander probeerde met een omhaal te scoren en via eerst zijn ene en daarna zijn andere been boogde de bal over Jeroen Pathuis. Een minuut of zeven later bereidde Jeff Kaslander met goed doorzetten de 1-1 van Jeroen Alderden voor.

Ook de 2-1 was van Alderden en daarvoor hadden hij, Jeff Kaslander en Robin Helder al goede kansen op 2-1 gemist. Op slag van rust scoorde Jeff Kaslander 3-1 na uitstekend voorbereidend werk van Marcel Hofman. Na rust hebben we twee enorme kansen gemist om de vierde goal te maken. Vlug en Vaardig ging steeds opportunistischer spelen en het werd erg rommelig. Vlak voor tijd viel de 3-2 maar onze overwinning is niet in gevaar geweest. Het was voor het eerst dat ik hetzelfde team kon laten beginnen als een week eerder, al zaten we nog steeds krap in de spelers voor 1 en 2."

Bij de foto: Jeroen Alderden, hier op archieffoto verdedigend aan het werk, scoorde twee belangrijke doelpunten voor SCW (foto Ron van der Steeg).