DSOV rolt zomaar Spaarnwoude op

3 november 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

VIJFHUIZEN - Dave Lange sprak in zijn inleiding over droomscenario’s. “Ik hoop dat we nu echt gevonden hebben waar we al een aantal weken naar op zoek waren: het benutten van de kansen die we creëren. Koploper Spaarnwoude kon door in Vijfhuizen te winnen de eerste periode pakken. Ondanks de aanwezige lengte bij Spaarnwoude slaagden wij er zeer regelmatig in de tweede bal te winnen. En we gingen met een 1-0 voorsprong rusten na goed doorzetten van Rick Gladon. Na rust speelde Stefan van der Velde weer centraal achterin en Bianco Carolina schoof door naar het middenveld. Vanaf de eerste minuut zat DSOV er bovenop. In de 60e minuut scoorde Thierry van Veen 2-0, Rick Gladon maakte er in de 70e minuut 3-0 van. De honger was daarmee nog niet gestild, Stefan van der Velde, Jeffrey den Butter en Thierry van Veen scoorden zodat de eindstand 6-0 werd. De gemiste kansen tegen RCH en Schoten werden zo bijna in een keer goedgemaakt.”