Voorland draait door, SCW wacht af

3 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

RIJSENHOUT - Lex van der Horst meldde dat Voorland - SCW bij 2-1 werd gestaakt. “We zijn op een vreselijke manier genaaid, echt ongelofelijk. We speelden hartstikke goed tegen een gevaarlijke tegenstander die technisch beter was dan SCW. Voor rust gaven we niets weg, de beste kans was voor Robin Helder die via de keeper net naast schoot. Na rust scoorde Voorland dik buitenspel 1-0 én 2-0. Uit het niets kwamen wij terug tot 2-1 door Davy Schniedewind. Niet lang daarna kreeg Voorland een keer direct rood en een tweede gele kaart. Tijdens de afkoelingsperiode liep een speler de kleedkamer van de scheidsrechter binnen, waarna de scheidsrechter het voor gezien hield. Met nog ongeveer tien minuten te spelen 11 tegen 9 bij een 2-1 achterstand is er nog van alles mogelijk. Eerst maar eens afwachten wat de KNVB met Voorland doet.”