Overbos verlangt naar een scorende spits

10 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Marcel Schenk had de wedstrijd alleen op een bankje geanalyseerd voordat hij zich weer onder de mensen begaf. “Voor rust hebben we dertien of veertien kansen gecreëerd, in de tweede helft nog eens tien of elf. Maar we maken geen doelpunt. In de 70e minuut maken wij een aantal fouten en Hellas Sport scoort koppend de 0-1. Ondanks deze enorme tegenvaller blijf ik positief. De eerste twintig minuten speelden we echt heel goed, de hele eerste helft hebben we alleen maar druk gezet. Met fantastisch voetbal. In de rust heb ik de jongens gevraagd zich op de tweede helft te focussen, het was net een kippenhok. De tegenstander ging iets anders spelen, we begonnen niet goed na rust. Toch pakten we het weer op. Wij hebben de kansen gehad en Hellas Sport vraagt zich nog steeds af hoe ze hier drie punten hebben kunnen pakken.”