Veerkrachtig SVOW wint

10 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

WETERINGBRUG - De standaardzin ‘Woubrugge thuis, altijd lastig’ werd door Johan Peper als volgt gepareerd: “Het bleek toch wel lastig te zijn. Voor ons was het een belangrijke wedstrijd. Winnen zou aanklampen bij de middenmoot betekenen, verliezen wegvallen naar de onderste regionen. De eerste tien minuten gingen gelijk op, daarna liepen we even te slapen in de verdediging: 0-1. Een minuut later schoot Thijs van der Meer de bal in de kruising. Wij waren de beter voetballende ploeg, Woubrugge hanteerde tot mijn verbazing vooral de lange bal. Maar na twintig minuten was er even een dompertje toen een mislukte voorzet er bij ons indraaide: 1-2. Gelukkig bleven we voetballen zodat ik in de rust kon zeggen dat ik niet zat te trillen voor Woubrugge. Gewoon een schepje er bovenop en het komt goed. De tweede helft was zeer goed. Mike de Koning scoorde in de 60e minuut 2-2 maar twee minuten later lag de 2-3 er in. Tien minuten voor tijd scoorde Mark van der Meer 3-3 en in de 87e minuut maakte Mike de Koning de winnende. Complimenten aan mijn team dat ze de kopjes niet hebben laten hangen.”