Kentering UNO lijkt een feit

10 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Bij UNO lijkt de lucht geklaard, de sfeer zit er weer in. Edwin van Maas is er blij mee. “Het was een leuke wedstrijd met in het eerste kwartier een aantal goede mogelijkheden voor Mo Aissati, Benjamin Riedewald en Roliën Pinedo. Het was wachten op de 1-0 maar uit de eerste aanval scoorde Buitenveldert 0-1. Ik dacht even ‘daar gaan we weer’ maar we bleven lekker tikken en we zochten goed de zijkanten. Na een voorzet van Thorben Krenten draaide Mo Aissati zich goed vrij en hij scoorde de 1-1. Ruben Scheepstra schoot schitterend diagonaal de 2-1 binnen en op slag van rust was Yassin Nafee heel dicht bij de 3-1. In de kleedkamer heb ik gezegd dat we de rust moesten bewaren en dan zou het zeker goed komen. We kwamen goed uit de kleedkamer maar tijdens een blessure van Benjamin Riedewald die buiten de lijnen moest, scoorde Buitenveldert uit een snelle counter. Ik begon me al een beetje te verzoenen met een gelijkspelletje, tot Benjamin Riedewald in de 87e minuut de diepte in werd gestuurd. Hij speelde de bal langs de keeper en gaf het laatste tikje: 3-2. Een goed begin van de tweede periode.”