Puntje voor DIOS tegen Waterloo

17 november 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

NIEUW-VENNEP - Wim de Haart had tot zijn grote tevredenheid een frisser en beter DIOS gezien. “Wel hadden we vandaag de sof dat wij uitgebreid met de warming-up bezig waren terwijl Waterloo in de file stond. Onze warming-up werd veel te lang en dat resulteerde in een slechte eerste tien minuten. Waarin Waterloo op 0-1 kwam omdat onze voorstopper tegen de zon in én zijn tegenstander én de bal kwijt was. Gelukkig was het daarna alles DIOS wat de klok sloeg. We creëerden drie of vier goede kansen maar die maakten we niet af. Na rust gingen we verder met waar we waren gebleven en na een prima dieptepass van Fred Degenaars scoorde Stefan Paauw met een lob de gelijkmaker. Tim Gabel raakte uit een vrije trap nog de paal. Qua kansen denk ik dat we hadden moeten winnen, qua spel was 1-1 een redelijke afspiegeling.”