SCW schiet met scherp na goed gesprek

24 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

RIJSENHOUT - De dinsdag na de wedstrijd tegen Kagia trainde SCW niet. De koppen werden bij elkaar gestoken, vertelde Lex van der Horst. “Niet dat er grote problemen waren of zo, maar we hadden wel het idee dat het ‘zo wel even genoeg was.’ Dus waren we supergemotiveerd om deze wedstrijd succesvol af te werken. Dankzij drie prachtige goals van Timo den Edel, Jeroen Alderden en Robin Helder stonden we halverwege met 3-0 voor. Kort na rust moest Robin Helder de 4-0 maken. Dat deed hij niet, Fortius speelde alles of niets en binnen tien minuten stond het opeens 3-2. Gelukkig profiteerden wij al heel snel van de ruimtes die Fortius weg moest geven. Timo den Edel kon met de punt van zijn teen 4-2 scoren. Kort daarna maakte Barry van den Heuvel de 5-2 en daarmee was de wedstrijd beslist. Robin Helder twee keer en invaller Jeff Kaslander scoorden nog zodat de eindstand 8-2 werd. De scheidslijn tussen winnen en verliezen is heel dun, zo bleek maar weer eens.”