Tweede overwinning op rij voor VVC

24 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDGAVOETBAL

NIEUW-VENNEP - Ondanks de grote uitslag vond Mark Kranendonk het resultaat van VVC tegen RKAVIC niet eens geflatteerd. “Het is wel even lekker dat we de overwinning bij Fortius een gevolg hebben kunnen geven. De eerste helft was niet heel goed, RKAVIC was zelfs iets beter dan wij. Maar zij werden niet gevaarlijk. Na 25 minuten profiteerde Wouter Klootwijk van een uitglijder aan de kant van RKAVIC. Dankzij de voorsprong gingen wij meer voetballen en na een voorzet van Barend Jan van Groenigen kopte Jip van Groenigen snoeihard de 2-0 binnen. Vlak voor rust stoomde Yorbin den Ouden goed op en hij werd pas in het strafschopgebied gestuit. De boosdoener kreeg rood en Robbert Stange bepaalde vanaf de stip de ruststand op 3-0. RKAVIC bleef na rust met drie middenvelders en drie aanvallers spelen, wij speelden dat aanvankelijk niet goed uit. Na de 4-0 van Mathijs Kinkel liepen we alsnog uit naar 6-0 via Mitchel Griekspoor en een stiftballetje van Leon Götz.”