UNO gaat goed in periode

24 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - In de stand om de tweede periode prijkt UNO op een verdienstelijke tweede plaats, tot genoegen van Edwin van Maas. “Vooral voor rust speelden wij goed. We zetten vroeg druk op SIZO en Thorben Krenten scoorde de 1-0. Vijf minuten later maakte Roliën Pinedo er 2-0 van. We bleven goed druk zetten en dat resulteerde in nog een derde doelpunt voor rust, Nick Gerber kopte de 3-0 binnen. Na rust ging SIZO met vier spitsen spelen om de aansluitingstreffer te forceren. Na een lange bal en een missertje kon Dennis Wansema in eerste instantie nog redden maar in de rebound werd het 3-1. Kansen voor Mo Aissati, Benjamin Riedewald en Yassin Nafee leverden nog geen succes op, tot Benjamin Riedewald in de 70e minuut veel sneller was dan de laatste man van SIZO: 4-1. Vlak daarna kreeg SIZO een strafschop zodat het 4-2 werd. SIZO ging op zoek naar de 4-3, wij naar de 5-2. Een zuiver doelpunt werd geheel ten onrechte wegens buitenspel afgekeurd. Zo bleef het 4-2, we doen mee in de tweede periode en met wedstrijden voor de boeg tegen Alliance ‘22 en Bloemendaal heb ik er weer alle vertrouwen in.”