Hoofddorp morst punten

24 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Na het herstel tegen ABN AMRO bleef Hoofddorp tot teleurstelling van Tafilj Markovic steken op 1-1 bij Diemen. “We begonnen slecht, in de twaalfde minuut leidde miscommunicatie tussen middenveld en verdediging tot een te zachte terugspeelbal op Milko Snijders. Milko kon de 1-0 niet meer voorkomen. Gelukkig werd het twee minuten later al 1-1 door Marouane Ghazi die een pass van Jilber Tokur mooi afrondde. Vanaf dat moment ging het beter, we creëerden twee grote kansen, bij een ervan deed Emre Kose alles goed, hij schoot alleen tegen de paal. In de rust heb ik Mounaim Ghazi vervangen door Sarkis Muradian. In de tiende minuut had Sarkis vier man op rij gepasseerd, de vijfde man dacht ‘hij gaat mij zeker niet passeren’ en dat leverde een ernstige schouderblessure op voor Sarkis. De ambulance kwam er aan te pas, toen we verder gingen met de wedstrijd waren wij er niet meer helemaal bij. We kregen nog kansen maar de keeper van Diemen was goed. Zo spelen wij 1-1 tegen een ploeg die niet eens een mogelijkheid heeft gecreëerd. Maar ik vind de blessure van Sarkis veel erger.”