Pancratius nog niet zakelijk genoeg

8 december 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

BADHOEVEDORP - Ton Pronk zag zijn team genoeg kansen creëren en toch verliezen. “Het is ongelofelijk, halverwege had het zomaar 1-4 kunnen staan. In plaats daarvan stonden we met 2-1 achter. We speelden een goede eerste helft waarin we na zes minuten op een 1-0 achterstand werden gezet. We pakten het goed op en halverwege de eerste helft was er een goede gelijkmaker van Jaap Smeeing op aangeven van Ralf Fenne. Daarna was het wachten op de 1-2 van Pancratius maar vlak voor rust werd het 2-1. In de tweede helft hebben we alles geprobeerd om de wedstrijd in ons voordeel te beslissen. Zeker drie, vier grote kansen leverden geen doelpunten op. Alleen in de slotfase toen wij echt alles of niets speelden, kwam Neptunus gevaarlijk voor ons doel. Zij hebben meer rendement gehaald uit ongeveer eenderde van onze mogelijkheden. Wij zijn nog niet zakelijk genoeg, de gifbeker moet kennelijk eerst helemaal leeg. We hebben hard gewerkt maar de beloning bleef uit.”