SVOW balanceert tussen linker- en rechter rijtje

8 december 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

WETERINGBRUG - Johan Peper moest zich even losrukken uit de Hollandse avond in de SVOW-kantine. “De sfeer is goed, zeker na deze overwinning tegen VVSB. De eerste wedstrijd verloren we verdiend met 5-2, vandaag wilde ik winnen. Het eerste kwartier ging gelijk op maar in de zestiende minuut werd het 0-1 na balverlies op het middenveld. Die domper werd herhaald in de 24e minuut toen we bij een corner te weinig met onze tegenstander bezig waren: 0-2. Gelukkig maakte Thijs van der Meer er twee minuten later na een mooie aanval 1-2 van. Dat hield ons in de wedstrijd. De scheidrechter hield de spits van VVSB in de wedstrijd, die had al voor rust donkerrood moeten krijgen. In de kleedkamer heb ik gevraagd om meer inzet en beleving omdat deze wedstrijd te winnen was. Na rust speelden we vol op de aanval. In de 65e minuut scoorde Dennis Willems koppend de 2-2. In de 70e minuut werd de spits van VVSB alsnog uit het veld gestuurd. Tegen tien man gingen we met een extra aanvaller op zoek naar de 3-2. In de laatste minuut scoorde Thijs van der Meer het winnende doelpunt. We staan nu keurig in de middenmoot.”