Rendement risico DSOV

15 december 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

VIJFHUIZEN - Dave Lange had zijn team op het hart gedrukt niet te licht te denken over de wedstrijd bij het laaggeplaatste Beverwijk. “We moeten meer rendement halen uit onze kansen, we creëren genoeg maar we benutten te weinig. Zo houden we tegenstanders in de wedstrijd. Ook vandaag weer: na drie 100% kansen te hebben gemorst, scoorde Beverwijk uit de eerste mogelijkheid 1-0. Gelukkig hadden we dankzij Thierry van Veen en Rick Gladon heel snel antwoord zodat we met een 1-2 voorsprong gingen rusten. In de kleedkamer heb ik de gang van zaken besproken. Toch werd het in de 70e minuut 2-2. Invaller Tyrone Carolina maakte snel 2-3 maar in dezelfde minuut lieten we Beverwijk terugkomen op 3-3. In de laatste tien minuten werd het heel spannend met twee ploegen die een tegen een speelden. Vijf minuten voor tijd scoorde Tyrone Carolina koppend de 3-4. Rick Gladon en Jeffrey den Butter verzuimden de wedstrijd te beslissen zodat de laatste kans van Beverwijk in de 95e minuut zomaar de 4-4 had kunnen opleveren. Met geknepen billen konden we drie punten rijker terug naar Vijfhuizen.”