Dompertje Zwanenburg

15 december 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

ZWANENBURG - Dankzij een onnodige nederlaag eindigt de eerste seizoenshelft van Edwin Eefting teleurstellend. “Heel vervelend en onnodig, we lieten de tegenstander veel teveel voetballen. We begonnen sterk, John van der Tol scoorde na een corner 0-1. Kansen voor Leroy van Maaren en Rick van Veen leverden niet de 0-2 op. Balverlies en een mislukte buitenspelval leidden de 1-1 in en na een door Remco van Schagen gekeerd schot uit de tweede lijn mocht een tegenstander in buitenspelpositie 2-1 scoren. In de rust was ik best pissig omdat ik vond dat we te gemakzuchtig speelden. We begonnen uitstekend aan de tweede helft, binnen een minuut lag de 2-2 van Rick van Veen erin. In de 58e minuut maakte Rick er ook 2-3 van en op dat moment leek het een gelopen koers. Maar de scheidsrechter gaf Nieuw West een indirecte vrije trap op zes meter van ons doel. De bal werd terug gelegd en via het enige gaatje werd het 3-3. Daarna hadden wij een heel slechte fase waarin het 4-3 werd, ook dit doelpunt leek erg op buitenspel. We hadden absoluut niet hoeven verliezen, ik ga teleurgesteld de winterstop in.”