Verkaik Verf & Glas: voor een nieuw gezicht

31 maart 2015 om 00:00 Sport

HOOFDDORP Begin maart zijn ze van start gegaan, maar nu al is duidelijk dat schilders en ZZP'ers niet meer om ze heen kunnen: Verkaik Verf & Glas. De locatie is Wijkermeerstraat 23. Het aanbod is zo'n 600 vierkante meter aan verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en glas. Overzichtelijk gerangschikt en doordeweeks al vanaf 7.00 uur te koop, aldus Peter Verkaik.

Hij is één van de drijvende krachten achter Verkaik Verf & Glas met zijn expertise op het gebied van glas zoals keukenachterwanden (zoals de glasplaat achter de kookplaat) en douchewanden. Maar ook isolatieglas, spiegels, veiligheidsglas, glazen puien, glazen wanden en glazen vloeren en trappen. "Je kunt heel veel van glas maken, of anders gezegd: er valt heel veel van glas te maken. We laten de vele mogelijkheden graag zien", aldus Peter Verkaik. "Het past altijd, want we komen alles vakkundig opmeten en plaatsen."

Het adres aan de Wijkermeerstraat, mét gratis parkeren voor de deur, is tevens het adres voor verf en behang. Een groot aantal merken van professionele binnen- en buitenverven is op voorraad aanwezig, zodat schilders en ZZP'ers er direct mee aan de slag kunnen. Daarnaast zijn er de huismerkverven."Dat is het voordeel van onze groothandelfunctie", legt Ilona Verkaik uit. "We hebben heel veel in huis. En we zijn niet voor niets open van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9 tot 17.00 uur. We willen namelijk optimaal bereikbaar zijn. Daarom zijn we ook in geval van nood 24/7 telefonisch bereikbaar." En als extra service is er nog een bestel- en bezorgdienst.

Wie graag ideeën wil opdoen voor de (her)inrichting van de woning, kan ook prima terecht bij Verkaik Verf & Glas. Die heeft hiervoor speciaal een interieurstyliste Caroline Fokkens in dienst. Zij kan aan de hand van het brede assortiment prima adviseren hoe het interieur een (compleet) nieuwe uitstraling kan krijgen. Dat kan in de Wijkermeerstraat waar tafel en stoelen, materialen en koffie klaar staan, maar ook 'aan huis'.

Naast het grote aanbod, heeft Verkaik Verf & Glas op dit moment ook nog eens twee aantrekkelijke acties. Krijgt u een nieuwe woning? Vraag dan naar onze speciale kortingen.

Heeft u een lekke isolatieruit? En wilt u de buitenboel gaan schilderen? In de maand april krijgt u 21 procent korting op het isolatieglas en de buitenverf.

Voor meer informatie, (023) 561 73 85. Aan de site www.verkaikverfenglas.nl wordt hard gewerkt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie