Inschrijving Runnersworld Haarlem AV Haarlemmermeer Cross geopend.

21 november 2016 om 00:00 Sport

Op zondag 11 december wordt voor de 18e keer de AV Haarlemmermeer cross georganiseerd . Het Haarlemmermeerse bos vormt het prachtige decor en is door de zeer afwisselende ondergrond bij uitstek geschikt voor een geslaagde (loop)cross.

Het lopen op onverharde paden zit de laatste jaren behoorlijk in de lift. Voor de langere afstanden worden steeds vaker de enorm populaire trails georganiseerd maar voor de kortere afstand en de jeugd blijft de Cross ideaal. De organisatie verwacht dan ook veel nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen. Lopen in een natuurlijke omgeving met een heuveltje tussendoor is een zeer welkome afwisseling en bovendien kan hiermee veel aan kracht en snelheid gewonnen worden.

Voor de gevorderde loper is er voldoende tegenstand. Doordat de AVH Cross onderdeel is van het Runnersworld Haarlem Kennemer Crosscircuit is er sterke concurrentie vanuit de atletiekverenigingen uit de regio. ( Maar laat je hier als recreant niet door afschrikken )

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl of op 11 december voor de Cross in de bosmanege in het Haarlemmermeerse bos . Onder de voorinschrijvingen bij de jeugd worden 15 cadeaubonnen verloot.

10:15 1,5 km Pupillen

10:30 2,5 km CD Junioren

10:45 2,5 km Sprintcross voor AB Junioren + Senioren

11:00 5 km Dames

11:00 10 km Heren

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie