Wageninger Sjoerd Kraan wint judogoud in Almere

Sport

Sjoerd Kraan van Judoschool Ichido/Topjudo Utrecht heeft zondag 27 november op het 5e Internationale Topjudotoernooi in Almere goud gewonnen.

In zijn eerste wedstrijd had Sjoerd Kraan het nog even lastig. Kort voor tijd stond hij nog met een klein punt (yuko) achter. Gelukkig scoorde Sjoerd nog een Ippon (vol punt) met een prachtige worp, waardoor de winst naar Sjoerd ging. De tweede en derde wedstrijd won Sjoerd overtuigend met respectievelijk een verwurging en een mooie worp (waza-ari, half punt) gevolgd door een stevige houdgreep. De tegenstander van zijn laatste wedstrijd moest opgeven wegens een blessure. Het resultaat was een verdiende 1e plaats en het goud.

Sjoerd Kraan (13) volgt naast de trainingen bij Judoschool Ichido in Wageningen ook, als talentvolle judoka, de wedstrijdtrainingen bij Topjudo Utrecht in Lunetten (Utrecht). Dit biedt de mogelijkheden om zijn talent verder uit te bouwen onder professionele begeleiding en zijn doelen te behalen, zoals hierboven onder meer gelezen kan worden.

Meer informatie: www.judoschoolichido.nl

advertentie