1e en 2e plaats voor Hoofddorpse schoonspringster Hilde Spaan op kwalificatie voor het N(J)K 2017

Sport

Afgelopen weekend 10 en 11 december vonden de 1e jeugd -en all-in kwalificatie wedstrijden schoonspringen plaats in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven.

De Hoofddorpse schoonspringster Hilde Spaan wist op deze wedstrijd een stap in de goede richting te zetten voor plaatsing volgend jaar. Op de

3 meter plank wist zij beslag te leggen op de 2e plaats en op de 1 meter plank behaalde zij de 1e plaats (meisjes junioren C).

De KNZB Jeugd en all-in competitie dient als de kwalificatiewedstrijd voor de N(J)K dat zal worden gehouden in juni 2017. De KNZB organiseert de KNZB Jeugd en all-in Competitie in samenwerking met één of meerdere verenigingen. De competitie bestaat uit vier of vijf wedstrijden. Een KNZB Jeugd en all-in competitiewedstrijd bestaat uit de drie onderdelen 1m, 3m en toren.

Het volgend kwalificatie moment voor Hilde zal zijn tijdens de Senet Diving Cup 2017 (Senet Diving Cup, voorheen bekend als Eindhoven Diving Cup, het grootste Internationale schoonspringevenement van Europa) dat zal worden gehouden van 2 t/m 5 februari 2017 in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven.

advertentie