Ook in 2017 veel sporten tijdens JeugdSportPas

Sport

HAARLEMMERMEER De JeugdSportPas is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende sporten. Zo ontdekken kinderen en jongeren welke sport het beste bij ze past. Ook in januari, februari en maart staan er weer vele leuke kennismakingslessen op het programma. Verschillende verenigingen stellen hiervoor trainers en hun accommodatie beschikbaar.

Inschrijven kan via www.sportservicehaarlemmermeer.nl. Voor deelname in januari sluit de inschrijving op 6 januari. Voor de lessen geldt: vol is vol.

[DIVERSITEIT] Sporten die de komende maanden beginnen zijn onder meer basketbal, crossfit, dansen, duiken, hockey, schaatsen, schermen, skiën en synchroonzwemmen. Speciaal voor kinderen met overgewicht of die extra aandacht in de sportlessen nodig hebben, zijn er gratis Club Extra kennismakingslessen.

De kennismakingslessen bestaan uit vier lessen van een uur. Tijdens deze lessen leren de deelnemers alle basisvaardigheden van de sport. De JeugdSportPas is dus de ideale gelegenheid om niet alleen kennis te maken met een sport, maar ook met de sportaanbieder. Na de kennismakingslessen kunnen de deelnemers besluiten om wel of niet lid te worden.

[AANMELDEN EN BETALING] Nieuw aan de JeugdSportPas is dat betaling van de kennismakingslessen alleen nog mogelijk is via iDEAL. Voordeel hiervan is dat inschrijven tot kort voor de start van de eerste kennismakingsles mogelijk is. Aanmelden kan alleen via de website van Sportservice Haarlemmermeer: www.sportservicehaarlemmermeer.nl. Kinderen of jongeren die niet beschikken over internet kunnen telefonisch contact opnemen met Ellen van Trigt van Sportservice Haarlemmermeer via 023-5575937.

[VERENIGINGEN] De JeugdSportPas wordt georganiseerd door Sportservice Haarlemmermeer Haarlemmermeer in samenwerking met een groot aantal sportverenigingen, sportorganisaties en basisscholen en middelbare scholen in de Haarlemmermeer. Verenigingen die ook kennismakingslessen willen aanbieden om zo nieuwe leden te werven, kunnen contact opnemen met Marjan Griekspoor via 023-5575937 of mgriekspoor@sportservicehaarlemmermeer.nl.

Kijk op www.sportservicehaarlemmermeer.nl voor meer informatie.

advertentie