Oliebollen en Lunchen op Jeugdland Hoofddorp

Sport

Oudejaars oliebollen en lunchen op Jeugdland Hoofddorp

Op Jeugdland Hoofddorp is het voor vele kinderen de ultieme plek om heerlijk rusteloos je kerstvakantie door te brengen. Elke dag (op zon- en feestdagen na) is Jeugdland Hoofddorp geopend voor zijn jonge bezoekers.

Zaterdag 31 december, oftewel oudejaarsdag, komen de dampende, warme geur van versgebakken traditionele oliebollen je te gemoed uit de keuken van Jeugdland Hoofddorp. Als klapper op de vuurpijl worden er 's ochtends ook nog eens heerlijke pannenkoeken gebakken voor de kinderen die voor 12uur komen spelen.

Het nieuwe jaar gaat Jeugdland Hoofddorp met een goedgevulde maag in want elke dag kunnen kinderen genieten van een goed gevulde lunch tegen een klein vriendenprijsje (€0,50 per portie)! Elke dag tussen 12:00 en 14:00 uur valt er wat anders te smikkelen!

Maandag 2 januari: Verse groenten soep

Dinsdag 3 januari: Tosti kaas!

Woensdag 4 januari: Bolletje kaas/ hagelslag

Tevens hangt er aan deze woensdag een speciaal tintje, in samenwerking met Meerwaarde organiseren wij een SURVIVAL dag! Deze start om 15:00 uur en is afgelopen om 17:30 uur. Deelname is gratis.

? maak je eigen kompas

? Bak een broodje boven het kampvuur!

Donderdag 5 januari: Broodje knakworst

Vrijdag 6 januari: Beleg je eigen pizzaatje!

Zaterdag 7 januari: Pannenkoeken (die zijn natuurlijk gratis) en een CREABEA middag!

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Jeugdland is te vinden aan de Redenburgsingel 100 in Hoofddorp aan de oever van de recreatieplas Toolenburg. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net, of kom gewoon even langs!

advertentie