12 februari 2018 om 00:00 Sport

Geachte sportredactie,

Wij verzoeken u de bijlage op te nemen in uw edities van komende week.

Alvast bedankt

Peter Smidt

17 F E B R U A R I 2018

datum: behandeld door: bijlage:

01 februari 2018 P.H.Smidt ---

Zaterdag 17 februari a.s. organiseert ijsclub "Kees Jongert" voor de 34e keer de schaatswedstrijden om de "Kees Jongert"bokaal.

Om aan deze wedstrijden meer ruchtbaarheid te geven verzoeken wij u om onderstaand artikel te plaatsen in uw edities van de volgende week.

SCHAATSWEDSTRIJDEN OM DE "KEES JONGERT'' BOKAAL

Zaterdag 17 februari organiseert ijsclub "Kees Jongert"voor de 34e keer de jaarlijkse schaatswedstrijden om de "Kees Jongert" bokaal op kunstijsbaan Haarlem.

De deelnemende verenigingen zijn die verenigingen die wekelijks trainen op de kunstijsbaan aangevuld met een aantal gastverenigingen. Er wordt door de dames en heren, van pupil tot veteraan, gestreden op maar liefst 27 onderdelen over afstanden van 500 m. tot 5000 m. Ook dit jaar staat er weer een ploegenachtervolging op het programma. Iedere vereniging stuurt zijn beste rijder/ster per onderdeel de baan op. In feite mag de winnaar zich clubkampioen van de kunst ijsbaan Haarlem. IJsclub Ter Aar werd vorig jaar winnaar van de felbegeerde "Kees Jongert" bokaal, een verzilverde noor. IJsclub Zwanenburg werd winnaar van de runner-up trofee, een verzilverde doorloper. Deze laatste prijs gaat naar de club die de meeste progressie heeft gemaakt t.o.v. het voorgaande jaar .IJsclub Zwanenburg werd de winnaar van de runner up trofee. Later op de avond werd

Zwanenburg ook de winnaar van de ploegenachtervolging.

De deelnemende verenigingen zijn:

IJsclub Zwanenburg uit Zwanenburg Hardrijders club Amsterdam uit Amsterdam

Noordwijkse IJsclub uit Noordwijk IJsclub Haarlem uit Haarlem

STG Ter Aar uit Ter Aar IJsclub Nova Zembla uit Spaarndam

STG Zaanstreek uit Koog a/d Zaan IJsclub Nut en Vermaak uit Leimuiden

De Amstelbocht uit Ouderkerk a/d Amstel IJsclub V.Z.O.D. uit Kudelstaart

IJsclub de Blauwe Beugel uit Rijsenhout IJsclub Kees Jongert uit Heemskerk

De wedstrijden beginnen om 17.00 uur en de toegang tot deze wedstrijden die voor de 34e keer worden verreden is GRATIS. Alle clubs rekenen op de steun van hun trouwe leden en supporters, zodat de rijders/-sters optimaal gemotiveerd aan de start verschijnen om hun beste seizoenprestaties te laten klokken en zo de benodigde punten voor hun club kunnen binnen halen. Voor u reden te meer om uw plaatsgenoten aan te moedigen en kennis te maken met deze mooie kunstijsbaan.

Voor het plaatsen van dit artikel zijn wij u bij voorbaat zeer erkentelijk.

Met vriendelijk groet,

de toernooicommissie

Matthy van Klaveren tel. 0251-241492

Peter Smidt tel. 072-5613480

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie