RDG Academy organiseert eerste plaatsingswedstrijd op het hoogste niveau.

15 februari 2018 om 00:00 Sport

In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) organiseert Rhythmic Dreams Gymnastics Academy zondag 18 februari a.s. de eerste plaatsingswedstrijd Ritmisch Gymnastiek voor de eerste divisie.

Bij ritmische gymnastiek laat je op het ritme van muziek je lenigheid zien met gebruik van de materialen, lint, knotsen, touw, hoepel en bal. Het selectieteam van RDG Academy vertegenwoordigt de club in de eerste en tweede divisie op nationale en internationale wedstrijden. Ook heeft zij een afdeling recreanten.

Het evenement vindt plaats van 08.30 uur tot 17.00 uur in de sporthal van het SKWA, Bennebroekerweg 800 in Hoofddorp. Aan deze wedstrijd doen ongeveer 54 gymnastes mee. Het gaat om een wedstrijd voor de eerste divisie, het hoogste niveau binnen de Ritmisch Gymnastiek. Er zijn wedstrijden voor vier leeftijdsgroepen: Benjamins, Pre-junioren, Junioren en Senioren. Vanuit RDG Academy nemen er twaalf gymnastes deel.

Als uw dochter het leuk vindt, kan zij een proefles volgen op woensdag van 14.00 uur tot 15.00 uur in gymzaal Sandestein in Nieuw Vennep.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie