Veteranen Open 2020 bij IdB
Veteranen Open 2020 bij IdB Tanja Ootes

3e In den Boogaerd Veteranen Open 2021

Sport Deel je nieuws

De wedstrijden van dit toernooi in de leeftijdscategoriën 50+ en 65+ (DD, GD en HD) worden gehouden van maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus (week 33) op het IdB-tenniscomplex aan de Adrianahoeve 12 in Hoofddorp.

De wedstrijden van dit toernooi worden georganiseerd door TV In den Boogaerd volgens de richtlijnen van de KNLTB. Echter, de resultaten tellen niet mee voor het DSS-ranking systeem.

Men kan voor maximaal 2 onderdelen inschrijven, mits men minimaal 4 dagen beschikbaar is. Zo niet dan kan men helaas maar voor 1 onderdeel inschrijven en de indeling zal plaatsvinden volgens de actuele speelsterkte van de dubbels. Eén verhindering per koppel is toegestaan, met uitzondering van verhindering(en) op de finaledag (vrijdag 20 augustus). Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 11 augustus plaatsvinden.

Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro per persoon per onderdeel en geschiedt via eenmalige incasso en deelname is te boeken via toernooi.nl.

De wedstrijden worden gespeeld op de gravelbanen van 10.00 t/m 17.00 uur en bij heel slecht weer wordt uitgeweken naar een hal. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets met toepassing van het ‘tiebreak-systeem’ bij de stand 6-6. Een eventuele 3e set wordt gespeeld als wedstrijd-tiebreak tot 10 punten met 2 punten verschil.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Ko Moerkerken, jwmmoerkerken@kpnmail.nl of 06-23 19 05 70.

advertentie
advertentie