Twee fietsers op een van de Calatrava bruggen.
Twee fietsers op een van de Calatrava bruggen. Pascal Raven

Inschrijving voor de Avond fiets 4-daagse Haarlemmermeer geopend.

Sport Deel je nieuws

Van 27 tot en met 30 juni 2022 organiseren de vrijwilligers van fietsvereniging RTC Hoofddorp  voor de 24e keer de Avond fiets 4-daagse. Voor iedere avond wordt er een route langs opvallende en mooie plekken van ongeveer 30 km uitgezet. De routes zijn per avond verschillend en brengt de deelnemers in alle windrichtingen binnen en rond de Haarlemmermeer.

Iedereen met een fiets kan meedoen en de route in zijn of haar eigen tempo rijden. Vooral het genieten van het fietsen en de omgeving staat voorop.

Bij vertrek worden de routes uitgereikt, maar kunnen ook als GPS-track worden gedownload voor gebruik op een fietsnavigatie. Alle fietsen zijn welkom, dus heb je een gewone fiets, een e-bike, een ligfiets, een handbike, een mtb of een racefiets, aarzel niet en doe mee! Bij deelname aan minimaal drie avonden ontvang je een medaille. De laatste avond vieren we de afsluiting traditioneel met koffie/thee en appelgebak!

Kijk voor meer informatie of het inschrijven op https://www.rtc-hoofddorp.nl/avondfiets4daagse/. Het is altijd mogelijk om op de dag zelf ook nog in te schrijven.

Fietsbordje van de Avond fiets 4-daagse
advertentie
advertentie