Stempelpost
Stempelpost RTC Hoofddorp

Iedereen met een fiets is welkom!

Sport Deel je nieuws

Iedereen is welkom om mee te fietsen met de Avond fiets 4-daagse. Alle soorten fietsen zijn welkom. Heb je een e-bike, een gewone fiets, een tandem, een handbike, een mtb of een gravelbike. Het kan allemaal.

De avond fiets 4-daagse vindt plaats van maandag 27 juni tot en met donderdag 30 juni en wordt georganiseerd door wielervereniging RTC Hoofddorp. Je kan één avond, meerdere of alle avonden meedoen.

Fietsen met anderen is afwisselend, gezellig en uitdagend. Tijdens de tochten van ongeveer 30 kilometer worden de deelnemers langs mooie en bijzondere plekken in en om de Haarlemmermeer gestuurd. We starten bij het clubgebouw in Hoofddorp. De routes worden bij vertrek uitgereikt, maar kunnen ook vooraf als GPS-track worden gedownload voor gebruik op een fietsnavigatie.

Onderweg passeer je twee controleposten: hier ontvang je een stempel op de kaart en een versnapering. Op de laatste avond is er voor alle deelnemers bij terugkomst koffie, thee of fris met gebak. Na het volbrengen van tenminste 3 routes ontvangt iedereen een mooie herinnering! Deelnemers van 50 jaar en ouder, kunnen op de 3de avond, nadat ze 3 avonden hebben meegefietst, gratis een fietsspiegel laten monteren bij Balk Rijwielen in Nieuw Vennep. De fietsspiegels worden aangeboden door Stichting Doortrappen die als missie heeft “oudere” fietsers veilig aan het verkeer te laten deelnemen.

Dagelijks kan er worden gestart tussen 18:30 en 19:30 uur.

Kijk voor meer informatie of het inschrijven op https://www.rtc-hoofddorp.nl/avondfiets4daagse/.

advertentie