Afbeelding
PR

Nog enkele appartementen beschikbaar in De Monarch Hoofddorp

25 augustus 2020 om 10:19 Wonen

HOOFDDORP Centraal in Hoofddorp, aan de rand van de wijk Toolenburg verrijst De Monarch. Een stijlvol en stoer appartementencomplex, bestaande uit 97 vrije sector huurappartementen waarvan 20 appartementen in de middenhuur.

De Monarch is een ontwerp van Kokon Architectuur & Stedenbouw uit Rotterdam en wordt gerealiseerd door Van Rhijn Bouw uit Katwijk.

Afgelopen woensdag was het gebouw opengesteld voor de aanstaande huurders. Het is een imposant gebouw dat met zijn ‘voeten’ in het water staat. Echter door de bouw in een U-vorm en de diverse hoogtes komt het in zijn geheel niet kolossaal over. In het midden is een fraaie plek waar een beschutte binnenplaats komt, welke gebruikt kan worden als gemeenschappelijke buitenruimte. Daarbij hebben alle appartementen ook een privé balkon. Dit balkon is echt zeer ruim en door het gebruik van de glazen balustrade is er goed zicht op de omgeving.

Het complex is in eigendom van Bouwinvest en de appartementen zijn een welkome aanvulling op de huurmarkt van Hoofddorp. Of het nu de jonge starter is die het huis uit gaat of de senior die zijn woning heeft verkocht, veel Hoofddorpers hebben inmiddels hun weg naar De Monarch gevonden, maar ook voor diverse mensen van buiten Hoofddorp blijkt het een aantrekkelijke keuze.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Mooijekind Vleut Makelaars, 023 - 542 02 44.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie