Lowa Experience.
Lowa Experience. pr

18 en 19 mei in teken van kamperen en recreatie bij De Jong Kampeer & Recreatie

10 mei 2019 om 09:58 Nieuws

HILLEGOM Zaterdag 18 en zondag 19 mei biedt De Jong Kampeer & Recreatie een fiets- en wandelweekend met demonstraties en activiteiten. Zo komt de LOWA Experience Trailer langs, maakt men een portemonnee met restmateriaal van Vaude en is er een podoloog aanwezig. Tijdens het fiets en wandelweekend staat het team van De Jong Kampeer & Recreatie uiteraard voor u klaar en kan iedereen het uitgebreide assortiment op de verschillende afdelingen bekijken.

Kopstuk van het fiets en wandelweekend is de Lowa Experience Trailer die zaterdag en zondag aanwezig is. Wandelliefhebbers krijgen hiermee de mogelijkheid om het schoenenmerk Lowa, dat dit jaar tevens hoofdsponsor van de Nijmeegse Vierdaagse is, te ervaren. Een medewerker: "U leert alles over het merk en u mag schoenen in de praktijk testen. Hiervoor zijn twee wandelroutes uitgezet in en rondom De Zilk. De Bloemenwandeling is 5,35 km en de langere wandeling met de op dit moment bijzondere naam “Herfstwandeling” is 11,06 km. De routes kunt u vinden op Route.nl of bij De Jong in de winkel."

PODOLOGIE PRAKTIJK BOLLENSTREEK Podologiepraktijk Bollenstreek is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten. Ook klachten of pijn aan knie, heup en rug kunnen door voetafwijkingen worden veroorzaakt. Tijdens het fiets en wandelweekend zal Ania van de Meer, gediplomeerd registerpodoloog van Podologiepraktijk Bollenstreek, op vrijdag en zaterdag bij De Jong aanwezig zijn. Daarnaast zal de vertegenwoordiger van Falke op zaterdag aanwezig zijn om te adviseren over de juiste wandelsokken.

EIGEN PORTEMONNEE Als duurzame onderneming let Vaude er op dat de resten bij het snijden zo klein mogelijk blijven, maar helemaal te vermijden is afval helaas nooit. Sinds januari heeft Vaude daarom in Zuid-Duitsland een upcycling fabriek opgericht. Hier worden van restmateriaal, door o.a. Noura Batrdouk een Syrische vluchteling, mooie shopper-tassen gefabriceerd. Dit is een gefinancierd project van de Duitse Federale Milieustichting (DBU) met vluchtelingen. Op zaterdag is de vertegenwoordiger van Vaude aanwezig en kunt u zelf portemonneetjes maken van de reststoffen van Vaude fietstassen.

FIETSENDRAGER Tijdens het fiets en wandelweekend laat De Jong alle mogelijkheden zien om uw (elektrische) fiets veilig mee te nemen op uw camper, caravan of auto. Zo heeft het merk Pro User diverse dragers voor op de auto. Van het merk Thule zijn er fietsendragers voor op de dissel, in de garage van de camper of achterop caravan of camper. Het merk Enduro heeft een speciaal uitschuifbaar model voor op de dissel van uw caravan. Worden de fietsen te zwaar om achterop de caravan of camper te tillen? Hiervoor heeft De Jong het Prostor Lift fietsenrek, die tot 60 kilo mag tillen.

OPENINGSTIJDEN Zaterdag 18 mei van 9:00 – 17:00 uur. Zondag 19 mei van 11:00 – 17:00 uur

http://www.dejongrecreatie.nl/18-en-19-mei-fiets-en-wandelweekend-bij-de-jong-kampeer-recreatie-in-hillegom-de-zilk/

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie