Afbeelding
pr

Genomineerden ZP-Ondernemersprijzen Haarlemmermeer 2019 bekend

25 juli 2019 om 09:51 Nieuws

HAARLEMMERMEER De jury van de ZP-Ondernemersprijzen is eruit. Na lang wikken en wegen en in goed overleg zijn de volgende ondernemers (v/m) door de 3-koppige jury genomineerd:
Voor de titel 'Haarlemmermeer's ZP-er van het Jaar 2019' zijn dat: Rob Koning (Belasting en administratiekantoor), Mariëtte Suiker-Dietz (Mariette Dietz Coaching) en Henk van der Wall (Henk van der Wall Vormgeving)


En voor de ZP-NET Haarlemmermeer Bizz Award 2019 zijn dat: Jeroen van Hell (Direct Verzenden), Bart Middeldorp (Bartware) en Mike Teeuwen (De Keukenadviseur).


Op 20 september zal bij HIKVision tijdens een netwerkevement de uitreiking van beide prijzen plaatsvinden. De ZP-NET Bizz Award zal uitgereikt worden door juryvoorzitter Ap Reinders, wethouder economie & ondernemerschap).
De nieuwe burgemeester mevrouw Schuurmans-Wijdeveen, zal de prijs behorende bij de titel ‘Haarlemmermeer’s ZP-er van het Jaar 2019’ uitreiken. Alle Haarlemmermeerse ondernemers zijn hierbij van harte welkom. Na de uitreiking volgt een netwerkborrel waarbij naast de jury ook bijna alle sponsoren/partners aanwezig zullen zijn. Inloop v.a. 16.30 uur. 17.00u Onze gastheer presenteerd zich. 18.00 uur prijsuitreiking met aansluitend de netwerkborrel. Toegang is kosteloos.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie