Afbeelding
PIXABAY

Badhoevedorp verwelkomt uniek restaurant

2 september 2020 om 17:04 Zakelijk

BADHOEVEDORP  Corona of niet, er is altijd ruimte voor een goede horecaformule, zeker in Badhoevedorp. “En daarom kunnen we u alvast vertellen dat ons dorp binnen niet al te lange tijd een nieuw restaurant zal mogen verwelkomen”, begint de Badhoevedorpse ondernemer Pieter Gabes. De Badhoevedorper heeft de exploitatie van restaurant De Waterwolf overgenomen en is van plan daar van start te gaan met een horeca-onderneming, waarin gewerkt wordt volgens een nieuwe, unieke formule. 

“Hoe en wat precies? Dat houden we even geheim, maar we vertellen al wel dat de exploitatie in handen komt van Britte Vaerewijck, Ruben Pen en Hartger Pen. En zij zijn voor Badhoevedorp geen onbekenden.” 

Hartger runt al vele jaren de bar/restaurant van tennisvereniging TVB, en samen met Ruben stapte hij vorig jaar in project Q-Beach. Over de vraag of zij een nieuw avontuur zouden aandurven in het voormalige De Waterwolf moesten zij natuurlijk wel even nadenken. “Zeker in deze bijzondere tijd zeg je niet direct: ja, en dan zien we verder wel. Maar met ons horeca bloed, zien wij potentie en dit leek een enorme kans.

Hartger en Ruben werken al een tijd samen met Britte Vaerewijck en ook zij heeft haar sporen in horecaland verdiend. Met zijn drieën besloten zij het nieuwe project te omarmen. Britte zal, met ondersteuning van Hartger en Ruben, het restaurant gaan leiden. “Met haar 12 jaar horeca-ervaring is die taak haar beslist toevertrouwd. Britte werkte, na haar opleiding aan de hotelschool, in diverse horeca-ondernemingen in Amsterdam. Voordat ze naar Badhoevedorp kwam was ze bedrijfsleider. Het allerbelangrijkste in de horeca is volgens haar: ‘Gastvrijheid. Mensen moeten zich in een café of restaurant thuis kunnen voelen’.”

Hartger, Ruben en Britte willen aan de Sloterweg in Badhoevedorp van start gaan met een unieke horecaformule. “En wat die inhoudt? Ja, dat houden ze nog even geheim. Maar een tipje van de sluier: het nieuwe restaurant wordt een plek waar je heerlijk kunt lunchen, gezellig en ook lekker lang kunt dineren en waar je welkom bent voor een echt avondje-uit.”

Danny van Stiphout, eigenaar van De Waterwolf, draagt hierbij met trots de exploitatie over en wenst Britte, Ruben en Hartger heel veel succes. “Ik ben drie jaar geleden met veel passie en enthousiasme begonnen en het doet mij goed dat deze drie mensen verder gaan met het uitbouwen van deze prachtige horecalocatie”, laat Van Stiphout weten.

Britte Vaerewijck vervolgt: “Ik ben ontzettend blij met deze prachtige kans en zie er naar uit om een fantastisch restaurant neer te zetten. Het is fijn om dit samen te doen met Ruben en Hartger, zeker omdat we elkaar al zo lang kennen. De komende periode gaan we het plan verder uitwerken en openen het nieuwe restaurant ruim voor de kerst.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie