OUR-Office Hoofddorp
OUR-Office Hoofddorp Gijs van Dijk

Nieuw Businesscenter: ontmoet ondernemers bij OUR-Office Hoofddorp

28 september 2020 om 11:18 Zakelijk Deel je nieuws

Op de Jadelaan 14-20 in Hoofddorp is recent een nieuw businesscenter geopend waar ondernemers hun bedrijf kunnen huisvesten en laten groeien. Het kantoorlabel OUR-Office biedt de ruimtes flexibel en scherp geprijsd aan. Enkele ruimtes zijn al verhuurd en in gebruik genomen.

"We zien een groeiende vraag naar flexibele kantoorruimte, daarom hebben we in Hoofddorp de derde OUR-Office locatie geopend. We krijgen aanvragen van bedrijven die zich niet meer in Amsterdam willen vestigen of kleinere bedrijven die juist vanuit Hoofddorp willen opereren. Ook horen we vaak dat ondernemers met hun team dichter bij huis willen werken in een professionele omgeving." - Gijs van Dijk, eigenaar OUR-Office. 

Het gebouw beschikt niet enkel over inspirerende werkplekken, maar ook over voldoende parkeergelegenheid, een zeer representatieve entree, een meetingroom (kosteloos voor huurders) en een ingerichte pantry. De werkplekken zijn voorzien van alle gemakken. Een eigen kantoor huur je al vanaf €600,- per maand. 

Het is mogelijk tijdelijk een ruimte te huren, maandelijks opzegbaar. De ruimtes worden schoon opgeleverd, er wordt voldoende schoon gemaakt en de kantoren zijn goed ventileerbaar.

Nieuwe huurders zijn van harte welkom om ruimtes te bezichtigen, mits gezond en met in achtneming van de RIVM-voorschriften. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie