Meerlanden verblijdt 90 goede doelen en verenigingen

Zakelijk

HAARLEMMERMEER Wethouder Marjolein Steffens-van de Water mocht donderdag 90 goede doelen en verenigingen verblijden met een cheque. Dat deed de wethouder - en andere bestuurders van andere gemeenten - tijdens de feestelijke uitreiking van het Meerlandenfonds.

Ook dit jaar heeft Meerlanden een bedrag van € 50.000,- in dit fonds gestort om in totaal zo'n honderd sportverenigingen en goede doelen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden te ondersteunen. Op www.meerlanden.nl/fonds staat het online overzicht van alle verenigingen en goede doelen die een bijdrage uit het fonds ontvangen.

MEERLANDENFONDS Elk jaar stort Meerlanden € 50.000,- in het Meerlandenfonds om sportverenigingen en goede doelen te ondersteunen. Vrijwilligers van goede doelen en sportverenigingen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden kunnen jaarlijks tussen 1 oktober en 1 november een aanvraag indienen via www.meerlanden.nl/inschrijven.

SAMEN MEER WAARDE CREËREN Meerlanden zet zich in voor een meer duurzame maatschappij. Daarom werkt zij elke dag aan meer waarde voor buurtbewoners, gemeenten en bedrijven. Dit doet Meerlanden vanuit een gezonde bedrijfsvoering waar ondernemerschap, milieu, mensen en de maatschappij kunnen floreren.

Door juist op lokaal niveau verschil te maken, wil zij bijdragen aan een leefbare aarde voor komende generaties. Samen zorgen voor een schone, groene en veilige buurt!

advertentie
advertentie