Ilsa Lingerie: sfeervol en gezellig

Zakelijk

ZWANENBURG "Het is ongelooflijk hoeveel opgetogen reacties we nog steeds krijgen. De mensen zijn blij dat de lingeriezaak voor het dorp behouden is gebleven." Een mooiere start voor Ilse Hilberdink en Sabine de Reus is niet denkbaar. Donderdag 15 december openden zij aan de Dennenlaan 64 A in Zwanenburg Ilsa Lingerie.

De beide in Zwanenburg opgegroeide vriendinnen kunnen het nog amper bevatten dat de reuze stap die zij hebben gezet gelijk zo'n goede bleek te zijn. "We zijn nu twee weken open en de aanloop is boven verwachting. Klanten laten weten dat ze het stoer en knap vinden dat we deze start hebben gemaakt en zijn duidelijk blij dat ze voor mooie lingerie het dorp niet meer uit hoeven." Lachend vertellen Sabine en Ilse dat hun eerste klant niet een vrouw, maar een man was. "Hij kwam niet voor lingerie, maar voor een cadeaubon voor elk van zijn twee dochters. Maar toch. We hebben ons erover verbaasd trouwens, hoeveel mannen vanwege de kerst voor hun vrouw een lingeriesetje kwamen kopen. En ze wisten de maten feilloos op te geven." Parkeren, deskundig advies en een vriendelijk woord zijn gratis en dat heeft ervoor gezorgd dat men vanuit de hele omgeving de zaak weer heeft weten te vinden.

[METAMORFOSE] Ilsa Lingerie is een samentrekking van de beide voornamen van de eigenaren. Maar voordat de naam in fraaie letters op de winkelruit gepenseeld kon worden is er in de winkel heel veel werk verzet nadat de vorige huurder Bleeker Ondermode eruit was gegaan. Toen Bleeker leegverkoop hield kwam hun Detex-opleiding en Ondernemersdiploma Ilse en Sabine goed van pas. "Het was zó druk dat we allebei spontaan bijgesprongen zijn. En in die periode wisten we het: dit is voor ons. Samen met onze mannen hebben we alles op een rijtje gezet en vervolgens goede afspraken kunnen maken met de verhuurder van het pand. Op 1 november kregen we de sleutel en in zeven weken tijd onderging de winkel mede dankzij de hulp van familie en vrienden een complete metamorfose. Wij konden ook aan de slag want er moest ingekocht worden voor het lopende winterseizoen." Beiden kijken terug op een hectische periode waarin ze op veel steun van de familie Bleeker konden rekenen.

[RUIME PASKAMERS] Bij Ilsa Lingerie vindt men lingerie, badmode, nachtkleding voor dames én heren, sokken, panty's en ondermode voor mannen van bekende merken als PrimaDonna, Marie Jo, Sloggi, Ten Cate, Oroblu, Falke, Björn Borg, Hom, Cyell en Sunflair. De zaak heeft twee ruim bemeten paskamers zodat ook klanten die minder mobiel zijn voldoende ruimte tot hun beschikking hebben.

Ilsa Lingerie is gevestigd op het adres Dennenlaan 64 A, 1161 CS Zwanenburg. Telefoon (020) 737 1308. Email: info@ilsalingerie.nl. Ook op Facebook is Ilsa Lingerie te vinden.

De openingstijden zijn: woensdag tot en met vrijdag van 10 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur.

advertentie