Elke zondag in januari poppenkastfeest in Hoofddorp Winkelstad

2 januari 2017 om 00:00 Zakelijk

HOOFDDORP Bezoekers van Hoofddorp Winkelstad kunnen in janauri iedere zondag genieten van interactieve poppenkastvoorstellingen. De fantasierijke verhalen en herkenbare poppenpersonages bieden een vrolijke en interactieve show voor jong en oud. Iedere voorstelling is uniek en zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

Meerdere poppenkastvoorstellingen vinden iedere zondag tussen 12 en 16 uur plaats, op het plein voor de HEMA. De interactieve poppenkastvoorstellingen duren ongeveer twintig minuten en zijn geschikt voor iedereen!

MUZEMUIS De poppenkastvoorstelling 'Muzemuis' op zondag 8 januari is geheel in Anton Pieck stijl. De feeërieke poppen met hun betoverende uitstraling zijn gedurende twintig minuten te bewonderen.

DE KLEINE ZON De bekende Jan Klaassen en Katrijn stelen de show op zondag 15 januari. Wanneer een krokodil er met de pasgeboren baby van Jan Klaassen en Katrijn vandoor gaat, zorgt dit voor veel spektakel en avontuur. In deel 2 van de show krijgt Jan Klaassen een uitgeloofde beloning voor het terug brengen van de krokodil, wordt hij oppasser in een museum en maakt hij kennis met een pasgeboren dino. Jan Klaassen zou Jan Klaassen niet zijn als hij niet zorgde voor een verrassend einde!

FRANS HAKKEMARS Op zondag 22 januari komen de poppen Willem Alexander en Maxima op bezoek. Willem Alexander durft zijn gezicht niet te laten zien, want hij is zijn kroon kwijt. Pas als Jan Klaassen ontdekt dat ook zijn fiets is gestolen, besluit hij op boevenjacht te gaan. Katrijn weet de boef op heterdaad te betrappen en als de Kroon weer terecht is kunnen Koning Willem Alexander en Koningin Maxima vorstelijk worden onthaald.

MEGA POPPENTHEATER WONDER Ook de poppenkastvoorstelling op 29 januari is geheel gedecoreerd in Anton Pieck stijl. De verhalen met Jan Klaassen en Katrijn maken de sfeer compleet en nemen de kinderen mee naar een geheel andere wereld. Dit poppentheater is een lust voor het oog en uniek in zijn soort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie