Afbeelding
Roger Cremers

Werkplek en horeca bij vernieuwde Spaces Lounge en Panorama Restaurant op Schiphol

25 november 2022 om 16:38 Zakelijk

SCHIPHOL Spaces Lounge en het aangrenzende Panorama Restaurant op de luchthaven Schiphol hebben, na een grondige verbouwing, donderdag hun deuren geopend. De nieuwe Spaces Lounge en het Panorama Restaurant is een onderdeel van het vernieuwen van Lounge 1. Het is een eersteklas werkplek en horeca met een prachtig uitzicht over het Panoramaterras

Spaces is onderdeel van International Workplace Group (IWG). ‘s Werelds grootste aanbieder van flexibele kantoren biedt in samenwerking met HMSHost Nederland nu flexibele werkplekken en vergaderzalen boven Vertrekhal 1 aan op Schiphol. 

Het nieuwe Panorama Restaurant biedt een uitgebreid horeca-aanbod en grenst aan de Spaces Lounge en het Panoramaterras. Beide locaties bevinden zich in openbaar gebied, dat betekent dat het niet uitmaakt of bezoekers gaan vliegen of niet.

Iedere reiziger, ongeacht een Spaces-lidmaatschap, kan tegen betaling gebruiken maken van de werklocatie. Een zakenreiziger die onderweg is, een freelancer, of een groep collega’s die opzoek is naar een kantoorruimte of vergaderzaal bij de vertrekhal. 

Tekst gaat onder de foto verder.


Op de achtergrond de KLM Fokker 100 op het Panoramaterras. foto: Roger Cremers

PANORAMATERRAS Het Panoramaterras is gratis toegankelijk en de perfectie locatie om vliegtuigen te spotten of gewoon even genieten van het geweldige uitzicht over het platform. De KLM Fokker 100 op het terras maakt het bezoek helemaal compleet.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie