Gezelligheid op de Heemsteedse Winterfair
Gezelligheid op de Heemsteedse Winterfair Aangeleverd
ZAKELIJK

Winterfair in Heemstede op zondag 18 december

16 december 2022 om 16:12 Zakelijk

HEEMSTEDE Op zondag 18 december vindt de Heemsteedse Winterfair plaats. Deze groots opgezette markt met 130 kramen strekt zich uit over de gehele Raadhuisstraat en de Binnenweg. De Winterfair is open van 12.00 tot 17.00 uur.

Een bonte ketting van kerstkramen, vult het hart van Heemstede. Vele winkeliers uit het centrum van Heemstede zullen hun producten en aanbiedingen presenteren, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde handelaren van buitenaf. Dit staat garant voor een breed aanbod van de meest uiteenlopende artikelen van lekkere hapjes en drankjes tot kerststukjes, kerstballen, christmas crackers, kleding en veel meer. Marktmeesters Chantal Bakhuis en Suzanne van Luijk zien persoonlijk toe op de kwaliteit en diversiteit van de Heemsteedse Winterfair.

Naast de vele marktkramen, waar het heerlijk neuzen is, is het een feest van zien en gezien worden. Heemstedenaren en bezoekers uit de regio en de wijde omtrek slenteren over de markt of genieten onderweg van een heerlijke warme chocomel of Glühwein voor de echte winterse genieters. Je kijkt je ogen uit als de Frozen steltenlopers voorbij paraderen en ook de One man band is een genot om naar te kijken. Voor de variatie zijn er ook optredens van een Charles Dickens band, Take it easy koor, het Voorwegkoor én de kerstman komt langs. Kortom: voor ieder wat wils.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie