PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Hoofddorp

Horeca belangrijke schakel in exploitatie gerenoveerd Fort van Hoofddorp

Overig
Foto: Jan Aukes
27 jun 2020, 07:21
De mensen achter restaurant Vis aan de Linie. Van links af: bedrijfsmanager Lilian, chafkok Marcel en medewerkers Femke, Ramon en Joyce.
De mensen achter restaurant Vis aan de Linie. Van links af: bedrijfsmanager Lilian, chafkok Marcel en medewerkers Femke, Ramon en Joyce.
HOOFDDORP

Het restaurant Vis aan de Linie heeft een belangrijke plaats in de exploitatie van het gerenoveerde Fort van Hoofddorp. "Het zorgt voor huuropbrengst en publiek", zegt Serge Schoemaker bestuursvoorzitter van de stichting Fort Hoofddorp. Bedrijfsmanager Lilian Beydals van Vis aan de Linie is blij met de locatie: "Zoiets komt maar één keer op je pad."

Een win-winsituatie ligt in het verschiet, maar het is nog even afwachten hoe het loopt. Na tien jaar plannen en renoveren zou het ‘Fort van Hoofddorp’ half april eindelijk open gaan. Maar terwijl de publieke functies zoals horeca, een stadspark en het openluchttheater er fris en uitnodigend bij lagen, sloeg het coronaspook toe. Architect Schoem..