Afbeelding
Eigen foto

Haarlemmermeer als decor van nieuwe commercials Suzuki

26 september 2018 om 16:50

Oplettende televisiekijkers en internetbezoekers hebben het waarschijnlijk al opgemerkt: Suzuki heeft haar jongste reclame-uitingen in Haarlemmermeer opgenomen. Het huis achter de modellen bij de '7 garanties', maar ook de decors van de reclamevideo ‘Eens een Suzuki, altijd een Suzuki’ zijn in deze regio te vinden. Eerder stonden bij de lokale Suzuki-dealer al de nodige grote reflectieschermen en meerdere productiewagens voor de deur. Nu is bekend waarom. De showroom in de reclame is inderdaad de showroom van Suzuki Luykx in Hoofddorp.

Bijtelling voor zakelijke fiets

Net als bij een zakelijke auto, die ook (meer dan 500 kilometer per jaar) privé gebruikt wordt, gaat er voor de zakelijke fiets een bijtelling gelden. Wie een gewone fiets, e-bike, of speed-pedelec van de zaak ook privé wil kunnen gebruiken, geldt vanaf begin 2020 een bijtelling van 7 procent.

Op deze manier hopen de betrokken partijen op een ruimere inzet van de fiets in al zijn vormen voor het woon-werk verkeer. Momenteel zijn er wel regelingen op dit gebied, maar die zijn vaak moeilijk uitvoerbaar. Als branchevereniging toont Bovag zich enthousiast over deze nieuwe ontwikkelingen.

SEAT populair bij rijscholen

SEAT mocht tijdens de Nationale Rijschooldag voor de Ateca de titel ‘Lesauto van het Jaar 2019’ in ontvangst nemen. Na testritten met tientallen verschillende modellen mochten de rijinstructeurs zich uitspreken en kozen voor het genoemde model, die in de verkiezing de Leon van hetzelfde merk opvolgt.

De winnaar kreeg als gemiddelde waardering een 8,95. De tweede plek ging naar de Volvo XC40 met een 8,56 en met een score van 8,55 legde de Volkswagen Polo beslag op de derde plaats.

R-Line sportpakket voor Volkswagen up!

Een R-Line sportpakket met 16 inch lichtmetalen velgen, slotbouten, de R-line voor- en achterbumper, extra donker getinte ramen achter, zwarte spiegelhuizen en een dito dak plus de nodige R-line logo’s, is nu ook voor de Volkswagen up! verkrijgbaar. In combinatie met de move up! bedraagt de meerprijs 1.369 euro. Wie de standaard al completere high up! als uitgangspunt neemt betaalt 685 euro extra.

De laatstgenoemde uitvoering is eventueel ook leverbaar met 17 inch velgen.