Stoere items die perfect passen bij een industriële loft.
Stoere items die perfect passen bij een industriële loft. Rivièra Maison

Rivièra Maison inspireert

1 oktober 2018 om 11:58

HOOFDDORP De nieuwe collectie van Rivièra Maison biedt een mooie mix van producten in verschillende stijlen; van items in de typische Rivièra Maison stijl, perfect voor een klassiek interieur tot stoere items die passen bij een industriële loft. Laat u inspireren door de verschillende stijlen van Rivièra Maison…

KLASSIEK Als er één woonstijl is die een rijke uitstraling heeft, dan is het wel de klassieke woonstijl. Bij een klassiek interieur horen veel luxe materialen zoals velvet, donkere houtsoorten en diepe kleuren. In deze stijl vormen zwart, bruin en grijs de basis, met hier en daar een vleugje goud als aanvulling.

ROMANTISCH In een romantisch interieur komen veel nude tinten en zachte stoffen en materialen terug, wissel dit af met shiny details en de look is compleet. Deze elegante woonstijl gaat mooi samen met klassieke meubels en accessoires of vormt juist een mooi contrast bij een strakker interieur.

INDUSTRIEEL Met het gebruik van oud ijzer en staal in meubels, de strakke designs en het gebruik van stoere stoffen, heeft Rivièra Maison ook de industriële look omarmt. Robuust, heavy en stevige stoffen in donkere kleuren; deze stijl past in ieder ‘loftachtig’ interieur.

GENTLEMAN’S COZY Sfeer en gezelligheid horen natuurlijk ook thuis in het interieur van een gentleman. Mannen vinden het vaak lastig om het gezellig te maken in huis, maar dit hoeft niet moeilijk te zijn. Kies bijvoorbeeld voor warme materialen als velvet en donker hout, leg een warm vloerkleed op de grond en vergeet natuurlijk de planten niet.

BASIC NATURE Breng rust en harmonie in huis met groene planten en natuurlijke kleuren en materialen. Durf grote planten in uw woonkamer op centrale plekken neer te zetten, op de salontafel, naast de kast of naast de bank. Zorg voor eenheid door de meubels in verschillende, natuurlijke tinten met elkaar te combineren.